Plaatsing, herstelling en onderhoud
van alle sanitair en centrale verwarming

Installatie van Centrale verwarming, De Panne - Koksijde - Nieuwpoort - Veurne

Uw vakman voor een nieuwe centrale verwarming

Sanovek Bourgois & Zn is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring waar vader en zoon zelf de werkzaamheden uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe centrale verwarmingsinstallaties en centrale verwarmingsketels in de regio van De Panne, Koksijde, Nieuwpoort en Veurne.

U kunt bij ons terecht voor diverse verwarmingssystemen, zoals condensatieketels, vloerverwarming,radiatoren en convectoren. Ook duurzame oplossingen behoren tot de mogelijkheden. Denkt u maar aan een systeem met zonneboilers: goed voor het milieu én uw portefeuille.

Bent u aan het renoveren of (ver)bouwen en zoekt u een betrouwbare aannemer? Dan bent u bij Sanovek Bourgois & Zn aan het juiste adres. Wij zijn een erkende installateur en trots op ons vakwerk. Bovendien volgen we de laatste trends op de voet dankzij een non-stopbijscholing.

Vraag een offerte aan!

Onze topmerken

Nuttige linken

Sanovek Bourgois & Zn garandeert u een correcte prijs, een persoonlijke opvolging en een piekfijn resultaat. Omdat we uitsluitend werken met topmerken als Remeha, Buderus en Junkers geniet u nog jaren van uw nieuwe installatie. Dat zien we aan onze vele tevreden klanten.

Aarzel dan ook niet contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U kunt ons doorlopend telefonisch bereiken.